Úvod » Doplňky zdraví » Himálajská černá sůl
Nerafinovaná sůl s charakteristickou výraznou chutí po vajíčkách. Tuto chuť ocení nejen vegani při přípravě "vajíčkové" pomazánky s tofu a kořením kurkuma. V kombinaci s orientálním kořením se používá při přípravě ovocných či zeleninových čatní nebo zaleninových směsí sabdží, k dochucení omáček či zeleninových polévek. Vhodná jako zdroj síry a díky nižšímu obsahu sodíku i při potřebě omezit solení. Černou sůl můžete kombinovat s ostatními solemi Cereus.
Bez chemických příměsí, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti, nepřidáván jód.
Složení: kammená sůl v ryze panenské podobě
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
Min.trvanlivost: při skladování v suchu neomezeně
Hmotnost 100 g